Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Centrala Bed & Breakfast i Gävle

En stor fördel med att bo på Bed and Breakfast är att man får ett betydligt billigare pris än om man bor på hotell. Många gånger är ändå standarden riktigt hög och det enda som skiljer i vissa fall är att man inte har egen dusch på rummet. För den som vill bo på Bed and Breakfast i Gävle finns flera mycket bra alternativ.

Gävle Bed & Breakfast

Bara 10 minuters gångväg från tåg- och busstationen ligger Gävle Bed and Breakfast. Med andra ord tar det maximalt 10 minuter att gå in till Stortorget och stadens citykärna. Detta är en ombyggd stor villa som ger ett mycket personligt och mysigt boende. Trots närheten till city så upplevs området mycket lugnt då det ligger i ett villaområde.

Andra fördelar är att det är nära sjukhuset i det fall en familj vill bo över i staden under tiden som en anhörig ligger inne på sjukhuset.

Gävlebukten Bed & Breakfast

Ett boende som passar den som vill bo nära naturen eftersom det ligger några kilometer utanför stadskärnan. I närheten finns bussförbindelse till city och man kan åka med bil in till stadskärna på 10 minuter. I närheten finns stora skogar, elljusspår och havet bara några hundra meter bort.

Byggnaden har under året varit både lanthandel, närbutik och till sist postkontor innan det byggdes om till det boende som det är idag. Priserna ligger något högre än hos Gävle Bed & Breakfast men standarden är även den något högre.

Villastaden – ”Som svit fast bättre”

Bed and Breakfast behöver absolut inte betyda låg standard. Det bevisar verkligen Villastaden som erbjuder en härlig takvåning på hela 80kvm. En stor tvåa som har fyra bäddar, utrustat kök och härlig utsikt. Det är bara några hundra meter till stadsparken, citykärnan och konserthuset. Kan man bo bättre? Priset beror på hur många man är men mycket prisvärt framförallt om man är många.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *