Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Unika produkter inom special- & finsnickeri

Lundasnickerier AB hjälper såväl företag som privatpersoner att ta fram produkter inom finsnickeri. Det är få material som kan utformas på så många sätt som trä. Företaget har mångårig erfarenhet och vi strävar efter att ta fram unika produkter enligt kundens specifika önskemål. Vi kan stoltsera med att några av branschens bästa snickare arbetar på Lundasnickerier AB.

Exempel på sådant vi tillverkar är hyllor, dörrar, fönster och annan inredning. Alla snickare inom företaget har ett skarpt öga för detaljer. Därtill lägger vi självfallet stor vikt vid att hålla hög kvalitet på arbetsmaterialet. I en modern maskinpark på Gastelyckan i Lund sker all tillverkning och där finns även möjlighet för oss att tillverka större beställningar.

Genuina hantverk

Vi arbetar med varierande typer av träslag och ser till att guida kunderna till det material som är mest lämpligt för ändamålet. Vid speciella önskemål beställer vi in material. En del kunder designar egna möbler eller inredning, men kan behöva hjälp med att förverkliga sina idéer eller produkter. Lundasnickerier AB hjälper i sådana lägen till att ta fram färdigtillverkade produkter. Att skapa riktigt genuina hantverk är företagets genomgående motto.

Vi värnar om kunder och miljön

För varje dag som går strävar vi efter att bli bättre och att upprätthålla en nära relation till kunderna. Lundasnickerier AB värnar om miljön och använder sig i stor utsträckning av lokala samarbetspartners och leverantörer. Eventuellt spill från råmaterial källsorteras och återvinns.

Skräddarsydda lösningar

Kunderna väljer helt själva hur mycket hjälp som önskas. Antingen kan företagets egna snickare ta nödvändiga mått och hjälpa till med både design och konstruktion eller så kan kunden komma med färdiga ritningar som vi utgår från. Ibland hjälper vi även till med datoranimationer för att uppnå önskat resultat.  Produktionen sätts igång först efter förarbete och kundens godkännande.

Den som är intresserad av att anlita Lundasnickerier AB är välkommen att inleda en kravlös diskussion. Det finns inget projekt som är för stort eller för litet. Kunden kan hämta färdigproducerade varor direkt i fabriken eller så har vi möjlighet att hantera montering och leverans efter önskemål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *