Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Publicering

Publicering online

Att publicera nyheter och information på internet är ett bra sätt att marknadsföra en verksamhet. En text kan dock handla om vad som helst, så länge den följer våra regler och är skriven på ett intressant och bra sätt. Genom att skapa innehåll som kan hjälpa andra kommer din egen webbplats att få ny trafik och dessutom ökad länkkraft från den text/artikel som publicerats.

Publicering online

Publicera nyheter

Skriv ett pressmeddelande om något som rör ditt företag! Deltog ni nyligen i en mässa, eller har ni köpt in en ny produkt som du vill berätta om? Ordet är fritt och du skriver om det du själv känner är viktigt. Det enda vi bryr oss om är att ditt material är unikt och skrivet på ett sätt som kan underhålla eller utbilda våra besökare.

Varför publicera nyheter?

Alla tjänster och företag behöver publicitet. Genom att sprida informativ, positiv och underhållande information kopplat till en bransch eller verksamhet skapar trafik till webbplatser och ökad medvetenhet inom ämnet. En publicerad text kommer dels att kunna återfinnas i sökmotorernas sökresultat, men främst kommer den att gynna din egen webbplats, tack vare den länkkraft som din text ger.

Ett bra sätt att publicera material online är att skapa små nyhetsartiklar som baseras på en händelse som ditt företag nyligen deltog i. Mässor eller intressanta konferenser kan vara bra sådana exempel.

"Off page" publicering kallas allt material som skapas på andra webbplatser, men som länkar till din egen webbadress. Artiklar är ett sätt att arbeta, men det kan med fördel kombineras med andra sätt, exempelvis bloggar, länkkataloger och annat.

Inom sökmotoroptimering kallas utformandet av den egna webbplatsen "on page-optimering". Skapa ständigt nytt innehåll för att locka nya besökare. En företagsblogg eller nyhetssida är effektiva sätt att skapa innehåll.

Fler fördelar med publicering på webben:

  • Kostnadseffektiv marknadsföring
  • Gratis länkkraft till din webbplats
  • Nå tusentals läsare
  • Artikeln återfinns tidigt på Google
  • Ökad trafik till din webbplats