Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Allt fler trasiga smartphones repareras

iPhone reparation i Stockholm för krossad skärm

Mobilen landar i backen och redan innan du hör ljudet av metall och glas mot betong så vet du att det inte kommer att bli roligt. Du lyfter din iPhone och inser att skärmen nu täcks av ett spindelnät av krossat glas. En krossad skärm på iPhone är inte så farligt som man skulle kunna tro. Du kan snabbt få hjälp med iPhone reparation i Stockholm och kan ibland hämta ut telefonen samma dag som du lämnade in. Ett iPhone glasbyte kan också bli aktuellt om skärmen har en spricka som stör och släpper in smuts i mobilen.

Vems är felet?

Du skyddas av konsumentköplagen då du har köpt en ny mobiltelefon. Om det är så att en skada som finns på den inte är ditt fel så ska du kunna få kostnaden för reparation betald. Eller så kan du få pengarna för mobilen tillbaka. Om det inte har gått mer än sex månader sedan du köpte din iPhone eller iPad så är det mycket troligt att felet är inbyggt. Har det gått längre tid så blir det svårare att bevisa att så är fallet men det kanske ändå går.

När du får hjälp av en bra mobilreparatör såsom Teknikpunkten i Stockholm som kan gå in och se närmre på orsaker till felet så kanske det går att bevisa att du inte har åsamkat skadan. Men en krossad skärm beror med största sannolikhet på att du har varit lite klumpig så räkna inte med bevis på motsatsen!

Om du anser att en skada på din mobil, till exempel en krossad skärm, är ett inbyggt fel i din mobil som att den till exempel har sämre kvalitet än vad du fått information om kan du reklamera varan. Då kan du kräva att i första hand få varan reparerad eller ersatt och i andra hand få pengarna tillbaka.

Hur lång tid tar det att reparera iPhone i Stockholm?

Om inget annat har skadats och du bara behöver byta glas på din iPhone så kan detta vara gjort på under en timme. Du kan vänta i butiken medan personalen lagar din iPhone. Om rätt typ av glas finns på plats så är det här snabbt gjort. Förutsatt att butiken inte har fullt upp när du kommer så behöver du alltså inte skiljas från din telefon för att byta det skadade glaset. Även om du beställer reparation av iPhone i Stockholm online så bör detta inte ta för lång tid. Planera in skärmbytet för en dag då du vet att du kan klara dig några timmar utan mobilen. Det minskar på stressen.

Ta hand om din mobiltelefon!

Alla kan ha otur och tappa en telefon i marken. Men det finns saker som du kan göra för att skydda din telefon lite extra. Skaffa ett bra mobilskal så att nästa tur ner i marken blir lite säkrare. Ett annat tips är att undvika att lägga mobilen i bröstfickan. Det är ett säkert recept för att den ska falla mot något hårt. Förvara den i en vanlig ficka med dragkedja, i en väska eller på ett bord. När du reparerar din iPhone i Stockholm så kan du passa på att få fler tips för hur du ska ta hand om din smartphone på ett bättre sätt för att undvika nya skador på skärm.

Kommentarer är stängda, men trackbacks och pingbacks är öppna.