Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

AlltiTrädgård – Ny sida för trädgårdsintresserade

Tycker du det är roligt att klippa gräset? Att rensa ogräs? Eller att ta bort stenar? Troligtvis inte – men det är också en del av trädgårdsarbetet. Men kanske inte den del som trädgårdsälskare främst prioriterar. Men oavsett om det är att påta i trädgården och så upp kryddor eller om du gillar mest att köra grävmaskinen när marken ska beredas så bjuder den nya trädgårdssidan alltitradgard.se på tipsen.

Här finns längre guider på vad man ska tänka på när man ska välja robotgräsklippare likväl som informativa texter om ytterdörrar till altanen.

Sidan är uppbyggd utifrån följande teman:

Nyheter – Här presenteras nyheter inom trädgårdsvärlden. Många gånger är det nyheter som snappats upp av andra tidningar och som sedan sidan refererar till men kanske med en egen vinkel eller eget perspektiv. Någon egen journalistik förs däremot inte av sidan.

Guider/Tips – Detta är tänkt att vara webbplatsens ryggrad. Den stomme som resterande delar kan vila på. För tillfället finns ett tiotal olika guider. Ibland är det tydliga instruktioner på vad man bör tänka på när man installerar olika saker i trädgården. Men många gånger är det mest inspirerande guider. Guider som visar p hur man kan göra – men inte måste göra. För just så är det i trädgården, man skapar utifrån eget intresse och egen kunskap. Men med inspiration från olika håll.

Läsartips – Skicka in ditt bästa trädgårdstips och få det publicerat på alltitradgard.se. De flesta tipsen blir publicerade även om man ibland får ta de med en nypa salt.

Köpguider – Den som köper en spade eller en kratta behöver knappast läsa en massa recensioner för att få veta vilken produkt som är bäst. Men när det kommer till de dyrare trädgårdsredskapen eller maskinerna kan man mycket väl tjäna på att läsa köpguiderna. Ett exempel kan tas från robotgräsklippare. Det finns de som har extremt bra funktioner och kvalité – men även en hel del som visar motsatt resultat. När Testfakta testade flera olika gräsklippare visade det sig att vissa rent ut sagt var farliga att hantera. De köpguide som publiceras på alltitradgard bygger på olika tester som andra testföretag har genomfört.

Intervjuer – Intervjuer är alltid intressanta utifrån att man får en mer personlig vinkel på saker. På sidan finns intervjuer med återförsäljare av stora trädgårdsmaskiner där de lyfter upp olika saker man som kund bör tänka på. Här finns även intervjuer av personer som bara älskar trädgård och gärna delar med sig av sina idéer.

Välkommen ut i trädgården – Välkommen till alltitradgard.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *