Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Olika typer av trycktekniker

För alla företag är det viktigt att synas och marknadsföring är en viktig del för att få kunder. Syns man inte så finns man inte och potentiella kunder väljer istället konkurrerande företag. Idag sker en stor del av företags marknadsföring på internet. Det är en effektiv marknadsföringskanal som skapar många nya kundrelationer. Internet som marknadsföringskanal har blivit så populär att många företag inte bryr sig om traditionell marknadsföring. Optimalt vore att marknadsföra sig både på internet och traditionellt. Med traditionellt avses trycksaker av olika slag. Det kan handla om exempelvis tröjor och olika typer av dekaler.

Människor har lätt att uppmärksamma trycksaker och företaget läggs i många fall på minnet. Även om det inte alla gånger leder direkt till kunder så kommer potentiella framtida kunder lägga ditt företag på minnet.

Screentryck

Den som är på jakt efter screentryck i Örebro kan anlita SM Screen som är ett företag som levererar trycksaker. De har breda kunskaper om olika trycktekniker och är experter på att tillgodose kundernas behov.
Screentryck innebär att trycket målas fast på tröjan. En duk spänns över en ram som bestryks med en UV-känslig hinna. Därefter belyser man ramen med hjälp av en UV-lampa och sköljer bort delen av hinnan som inte härdats av lampan. Ramen placeras på den tröja som ska tryckas, och med hjälp av en rakel stryker man färgen över ramen. När färgen rinner igenom så fastnar den på tröjan. För att få trycket att torka kan man med fördel använda sig av en hårtork. Det här är ett både hållbart och billigt alternativ för den som letar tröjtryck i Örebro. Dock får man ha i åtanke att det inte är speciellt lönsamt att trycka mindre upplagor.

Transfertryck

Även transfertryck kan appliceras på många textilmaterial.  Värmetransfer är märken som värms fast på plagg med hjälp av en transferpress.  Beroende på plaggets material varierar man värmen i transferpressen. För att kunna göra transfertryck behövs ett original, vilket är en bild eller logotyp som man önskar trycka på plaggen. Bilden eller logotypen måste vara helt skarp så att det är möjligt att förstora eller förminska den utan att kvalitén påverkas.

Dekaler

Den som letar efter tryck för dekaler i Örebro kan anlita SM Screen som kan levererar dekaler i mycket hög kvalité. SM Sreens maskiner är mycket snabba och arbetar med de bästa materialen. Här. kan du vilka olika produkter SM Screen erbjuder.

Kommentarer är stängda, men trackbacks och pingbacks är öppna.